KOKO KESÄ 60€!

Kesäsade ei haittaa kun nöyryyttää rautaa salilla. Sateenvarjon hinnalla koko kesä treeniä sateensuojassa vain 60€, voimassa 1.6.-31.8., joten toimi nopeasti saadaksesi täyden hyödyn tarjouksesta.

Tarjous koskee vain uusia asiakkaita.

TEMPAAVA TARJOUS

Nyt alkaa olemaan viimeiset hetket laittaa keho kesäkuntoon. Nyt kaikille uusille asiakkaille vetoremmit kaupan päälle, kun teet uuden sopimuksen ennen kesäkuun alkua!

Tarjouksen voi yhdistää kaveritajoukseen, mutta ei “Koko kesä 60€” -tarjoukseen.

KAVERITARJOUS!

Maksimipenkkiin kannattaa ottaa varmistaja mukaan. Nyt nostaja ja varmistaja, saavat kuukauden ilmaista treeniaikaa. Tarjous koskee kaikkia sopimuksia kun teet kaksi sopimusta yhtäaikaa tai tuot kaverisi salille. Jos toisella on jo voimassa oleva sopimus, lisätään kuukausi nykyiseen sopimukseen ja uudelle asiakkaalle ensimmäiseen maksujaksoon.

Tarjousta ei voi yhdistää “Koko kesä 60€” -tarjoukseen.

34€/kk

+ laskutuslisä  6€. Valitse yhden kuukauden, 3kk, 6 kk tai 12 kk laskutusjakso.

TILAA HARJOITTELUSOPIMUS TÄSTÄ >>
OPISKELIJAT JA ELÄKELÄISET

17€/kk

+ laskutuslisä  6€. Valitse yhden kuukauden, 3 kk, 6 kk tai 12 kk laskutusjakso.

TILAA HARJOITTELUSOPIMUS TÄSTÄ >>

100/10 krt.

+ laskutuslisä  6€. Oikeuttaa 10 käyntiin, voimassa 9kk.
TILAA HARJOITTELUSOPIMUS TÄSTÄ >>

TULE TUTUS­TUMAAN ILMAISEKSI!

Ensimmäinen käynti on aina ilmainen. Tule kokeilemaan ja voit itse päättää innostutko salistamme yhtä paljon kuin me itse.

Ristipellontien liikuntahalli on auki ma-pe 17.00-20.30. Jos Punttisalin asiakaspalvelutiskillä ei saapuessasi ole henkilökuntaa paikalla, ota lainaksi kulkutunniste tiskiltä ja käy tekemässä kokelutreeni.

Jos innostut salista tilaa jäsenyys jättämällä salilta löytyvä harjoittelusopimus palvelutiskin rasiaan tai tilaa jäsenyys tästä>>

Lähetämme sinulle laskun sähköpostitse ja viestin, kun kulkutunnisteesi on noudettavissa Punttisalin asiakaspalvelutiskiltä.

Ohjeita salille ensimmäistä kertaa tuleville

1. Kun tulet salille tutustumaan kulje rakennuksen takaa ovesta 16, ovi on auki arkisin 16.00-20.30.
2. Portaiden alapäästä löydät pukuhuoneet
3. Portaiden yläpäässä mene ovesta oikealle ja jätä kengät siniselle matolla
4. Kulje huoneen läpi ja käänny oikealla
5. Tiskiltä kulje vasemmalle ohi sinisen vapaaharjoittelualueen salille
6. Kun olet tehnyt sopimuksen ja saanut kulkutunnisteesi, voit käyttää rakennuksen etupuolella olevaa ovea

Lisäohjeita alueella liikkumiseen ja pysäköintiin:

Ohjeita salille saapumiseen >>

PUNTTI­SALI.COM

Punttisali.com on urheilijoiden vaatimukset täyttävä punttisali. Salin osoite on Ristipellontie 14.

 • yli 200 m2 treenitilaa
 • urheilijoiden voimaharjoitteluun fokusoitu
 • useita painonnostopaikkoja
 • reilusti vapaita painoja
 • kattava käsipainokulmaus
 • laatikoita ja muita toiminnallisen harjoittelun välineitä
 • juoksumatot ja kuntopyörät lämmittelyyn ja aerobiseen treeniin

Meillä voit maksaa myös eri palveluntarjoajien liikuntaseteleillä.

Salilla voit harjoitella 24/7. Kun tulet tutustumaan, voit noutaa testiavaimen tiskiltä arkisin 12.00-20.30.

TILAA HARJOITTELUSOPIMUS TÄSTÄ>>

SIJAINTI

Ristipellontie 14, 00390 Helsinki

Voit harjoitella salillamme 24/7.

 

Katso miten löydät salille:

Ohjeita salille saapumiseen>>

PRO DOBOK FINLAND

PUNTTISALI.COM palvelun tuottaa Pro Dobok Finland Oy, joka on urheiluvälineiden maahantuontiin ja urheilukonsultointiin keskittynyt yritys.

Pro Dobok Finland Oy
Ristipellontie 14
00390 Helsinki
050 471 2903 (huom! tekstiviestit eivät tällä hetkellä) toimi numeroon)
www.prodobok.fi
info@prodobok.fi

Hinnastomme on yksinkertainen. Maksat 34€/kk tai jos olet eläkeläinen taikka opiskelija 17€/kk.

Lisäksi on mahdollista hankkia 10 kerran kortti hintaan 100€ (+ 6€ laskutuslisä).

Hinnastomme on yksinkertainen. Maksat 34€/kk tai jos olet eläkeläinen taikka opiskelija 17€/kk. Voit maksaa harjoittelusi kuukausittain, puolivuosittain tai kerran vuodessa etukäteen. Jokaisesta laskusta veloitamme 6€ laskutuslisän. Jo maksettuja maksuja ei hyvitetä.Jos olet oikeutettu alennukseen (opiskelija tai eläkeläinen, toimitathan todistuksen siitä meille sähköpostitse info@punttisali.com ensimmäisen ostosi yhteydessä. Voit myös näyttää todistuksesi videopuhelussa, toivomme että esität tämän toiveen tilauslomakkeen lisätietoja kentässä.

Jos olet oikeutettu alennukseen (opiskelija tai eläkeläinen, toimitathan todistuksen siitä meille sähköpostitse info@punttisali.com ensimmäisen ostosi yhteydessä. Voit myös näyttää todistuksesi videopuhelussa, toivomme että esität tämän toiveen tilauslomakkeen lisätietoja kentässä.

Suosittelemme kaikille asiakkaillemme nopeaa, toimintavarmaa ja ympäristöystävällistä sähköistä laskutusta. Voitte tilata e-laskun omasta verkkopankista  laskultasi löytyvillä tiedoilla.

HUOM! Tilaathan e-laskun nimelle Pro Dobok Finland Oy / prodobok.fi.

Käytämme Ropon laskutuspalvelua. Pyydämme olemaan yhteydessä ennen laskun eräpäivää, mikäli laskussa tai sen maksamisessa on kysyttävää, niin vältymme turhilta huomautuksilta. Kaikki laskut toimitetaan sähköpostilla, ellet ole tilannut e-laskua verkkopankistasi (kts. alla).

Vanhat sopimukset

Jos haluat jatkaa nykyisellä sopimuksella, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Kun vanha sopimuksesi päättyy 1.1.2024 jälkeen, uusimme sopimuksen uuden hinnaston mukaisesti 6 kuukauden maksujaksolla. Jos haluat jonkun muun maksujakson, olethan meihin yhteydessä. 

PUNTTISALI.COM HARJOITTELUSOPIMUSEHDOT

§ 1. Harjoitteluoikeus

1.1 Punttisali.com:n harjoitteluoikeus on henkilökohtainen.

1.2 Harjoitteluoikeuden alaikäraja on 16 vuotta. Alle 18-vuotiaan harrastajan huoltajan on allekirjoitettava harjoittelusopimus.

1.3 Harjoittelusopimusehdot ovat voimassa kaikilla Punttisali.com:n harjoittelusaleilla.

1.4 Asiakkaan tulee ilmoittaa välittömästi Punttisali.com:lle nimen, osoitteen, puhelinnumeron tai muiden yhteystietojen muutoksista.

§ 2. Kulunvalvonta

2.1 Ensimmäisen sopimuskauden yhteydessä perimme 7€ maksun kulkuavaimesta Asiakas saa kulkea lukituista ovista ainoastaan omalla kulkuavaimella, eikä päästä muita sisään omalla kulkuavaimella. Poikkeuksena vieraat. Ks. kohta 8, ”vieraat”.

2.2 Liikuntahallin ulko-oven ollessa lukittuna asiakas ei saa mennä hallin muihin tiloihin kuin Punttisali.com:n harjoittelutilaan ja pukuhuoneisiin.

2.3 Punttisali.com:n harjoitustiloissa ja liikuntahallin yleisissä tiloissa on tallentava kameravalvonta.

§ 3. Maksut ja laskutuskaudet

3.1 Aloittaessaan harjoittelun asiakas solmii harjoittelusopimuksen.

3.2 Harjoittelusopimus astuu voimaan heti kun harjoittelusopimus on allekirjoitettu asiakkaan ja työntekijän toimesta tai verkkotilaus on vahvistettu.

3.3 Sopimus laskutetaan sähköpostitse. Lasku lähetetään, kun harjoittelusopimus on allekirjoitettu tai verkkotilaus on vahvistettu.

3.4 Laskun eräpäivä on 14 päivää laskun lähettämisestä. Viivästyneistä maksuista peritään 7,5% viivästyskorko.

3.5 Sopimuskausi laskutetaan yhdessä erässä Jokaiseen laskuun lisätään 6€ laskutuslisä. Asiakkaan tulee ilmoittaa tilausvaiheessa haluamansa erät (1kk, 6kk tai 12kk)

3.6 Harjoitteluoikeus on toistaiseksi voimassa oleva. Asiakas saa uuden laskun seuraavasta laskutuskaudesta kaksi viikkoa ennen kuluvan laskutuskauden loppumista. Laskutuskautta tai sopimustyyppiä voi vaihtaa ilmoituksella laskun eräpäivään saakka.

3.7 10-kortti oikeuttaa kymmeneen harjoittelukäyntiin. Kortti on voimassa 9kk ostopäivästä.

§ 4. Asiakkuuden lopettaminen

4.1 Asiakkuuden voi päättää koska tahansa ilmoittamalla siitä Punttisali.com:lle. Harjoitteluoikeus päättyy kuluvan laskutuskauden lopussa. Maksuja ei hyvitetä, vaikka asiakas ei kävisikään harjoittelemassa jo maksetun laskutuskauden aikana.

§ 5. Tyytyväisyystakuu

Asiakkaalla on oikeus perua harjoittelusopimus 14 päivän sisällä harjoittelusopimuksen voimaanastumisesta ilmoittamalla siitä Punttisali.com:lle. Asiakkaan maksama summa palautetaan täysimääräisesti.

§ 6. Terveydentila

6.1 Asiakas on vastuussa siitä, että hänen terveydentilansa sallii harjoittelun Punttisali.com:n harjoitussaleilla.

§ 7. Vakuutukset

7.1 Punttisali.com ei vastaa henkilövahingoista, esinevahingoista tai jäsenen menetetyn omaisuuden korvaamisesta, ellei vahinko tai menetys johdu Punttisali.com:n vakavasta huolimattomuudesta.

§ 8. Vieraat

8.1 Asiakas on oikeutettu tuomaan yhden vieraan ilmaiselle tutustumiskerralle harjoituksiin kerran kuukaudessa. Vierailijoista tulee ilmoittaa henkilökunnalle sähköisesti tai paikan päällä.

§ 9. Harjoittelu päihtyneenä tai dopingin alaisen

9.1 Harjoittelu päihtyneenä tai dopingaineiden alaisena on kielletty Punttisali.com:n tiloissa. Punttisali.com pidättää tällaisissa tapauksissa oikeuden asiakkuuden lopettamiseen.

§ 10. Hintamuutokset

10.1 Punttisali.com pidättää oikeuden hintamuutoksiin myös asiakkuuden voimassaoloaikana. Hintamuutokset astuvat voimaan asiakkaan seuraavan laskutuskauden alkaessa. Hintamuutoksista tiedotetaan 2kk ennen niiden täytäntöönpanoa.

§ 11. Henkilötiedot ja asiakkaan tietosuoja

11.1 Punttisali.com kerää asiakkaalta vain sopimuksen kannalta välttämättömiä tietoja. Kaikkien henkilötietojen käsittely tapahtuu EU/ETA -alueella eikä mitään henkilötietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakastietoja säilytetään 12kk irtisanomisen jälkeen tai niin kauan kuin jäsenellä on erääntyneitä laskuja maksamatta.

11.2 Asiakkaalla on oikeus koska tahansa saada tieto, mitä henkilötietoja hänestä on kerätty ja pyytää virheellisten tietojen korjausta. Asiakas voi myös pyytää tietojen rajoittamista, mikäli sen on sopimuksen kannalta mahdollista.

§ 12. Punttisalin säännöt ja viihtyisyys

12.1 Asiakkaalta edellytetään hyvien tapojen mukaista käytöstä ja muiden harjoittelijoiden huomioimista Punttisali.com:n harjoittelusalilla. Asiakkaan tulee noudattaa Punttisalin sopimusehtoja ja hyvää salietikettiä.

12.2 Punttisali.com pidättää oikeuden puuttua häiriökäyttäytymiseen ja toistuvasti häiriötä aiheuttavan asiakkaan harjoittelusopimuksen irtisanomiseen.

12.3 Asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi huomaamansa vialliset välineet, laitteet ja varusteet Punttisali.com:n tiloista löytyvään huoltovihkoon tai asiakaspalveluun.

 

Muuta huomioitavaa
 • Ristipellontie 14 alueella ja tiloissa on kameravalvonta.
 • Jos avaimesi ei toimi, ole yhteydessä info@punttisali.com, toimitamme uuden avaimen.
 • Jos hukkaat avaimesi, uusi maksaa 7€ ja se laskutetaan erikseen (huom! 6€ laskutuslisä).
 • Käytämme Ropon laskutuspalvelua. Pyydämme olemaan yhteydessä ennen laskun eräpäivää, mikäli laskussa tai sen maksamisessa on kysyttävää, niin vältymme turhilta huomautuksilta. Kaikki laskut toimitetaan sähköpostilla, ellet ole tilannut e-laskua verkkopankistasi (kts. alla).
 • Suosittelemme kaikille asiakkaillemme nopeaa, toimintavarmaa ja ympäristöystävällistä sähköistä laskutusta. Voitte tilata e-laskun omasta verkkopankista  laskultasi löytyvillä tiedoilla. HUOM! Tilaathan e-laskun nimelle Pro Dobok Finland Oy / prodobok.fi.
 • Jos olet oikeutettu alennukseen (opiskelija tai eläkeläinen), toimitathan todistuksen siitä meille sähköpostitse info@punttisali.com ensimmäisen ostosi yhteydessä. Voit myös näyttää todistuksesi videopuhelussa, toivomme että esität tämän toiveen tilauslomakkeen lisätietoja kentässä.

Yhteistyössä: